Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner αριστερά 2
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

 

Η εταιρία S.VIP Construction παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προσφέρει άρτια

ολοκληρωμένες λύσεις από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση ιδιωτικών έργων

εξαιρετικής αισθητικής και λειτουργικότητας.Η ομαδα της S.VIP Construction ασχολείται

κυρίως με την ανακατασκευή και διαμόρφωση  εσωτερικών χώρων, την αποπεράτωση

έργων σε οποιοδήποτε στάδιο κατασκευής, ενώ έχει σημαντική παρουσία στον χώρο του

βιοκλιματικού σχεδιασμού. Μελετώντας τα δεδομένα και πάντα με γνώμονα την

ισορροπημένη σχέση ανθρώπου - χώρου, η ομάδα, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει

με επιτυχία και σοβαρότητα τις ανάγκες του εκάστοτε έργου.

   

S.VIP Construction

 

Architectural  Interior  Design & Construction

 

 

 

 

Modern Renovating  projects

 

 

 

Προδιαγραφές

 

1.ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

 • Παλαιάς κουζίνας
 • Ειδών υγιεινής και παλαιών πλακιδίων
 • Ντουλαπών
 • Αποκομιδή με κάδο όλων των αποξηλωθέντων

2.ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ

 • Το σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας Knauf AQUAPANEL® W388E αποτελείται από τα παρακάτω επιμέρους δομικά στοιχεία:

-Εξωτερικά 1 στρώση τσιμεντοσανίδας AQUAPANEL® Outdoor. Τοποθέτηση της διαπνέουσας

μεμβράνης AQUAPANEL® Tyvec ανάμεσα στον μεταλλικό σκελετό και την τσιμεντοσανίδα.

-  Μεταλλικός σκελετός Knauf AQUAPROFIL® αποτελούμενος από στρωτήρες UW75-100/40/06 και ορθοστάτες CW75-100/50/06. Οι ορθοστάτες τοποθετούνται σε αξονικές αποστάσεις των 40 ή 60 εκατοστών μεταξύ τους. Τα μεταλλικά προφίλ παράγονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 6/10mm, κατηγορίας γαλβανίσματος Ζ250, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ14195:2005/A6:2006.  - Ορυκτοβάμβακας ή πετροβάμβακας Knauf Insulation σε διάφορα πάχη και πυκνότητες, τοποθετημένος εσωτερικά του σκελετού με λ = 0,039 – 0,032 W/m K.    -   Κενό τουλάχιστον 1cm μεταξύ των σκελετών.

- Εσωτερικά μεταλλικός σκελετός CW50 AQUAPROFIL με τους ορθοστάτες τοποθετημένους σε αξονικές αποστάσεις των 40/60 εκατοστών μεταξύ τους. Ορυκτοβάμβακας ή πετροβάμβακας Knauf Insulation σε διάφορα πάχη και πυκνότητες, τοποθετημένος εσωτερικά του σκελετού με λ = 0,039 – 0,032 W/m K.

-  2 στρώσεις γυψοσανίδας Knauf GKΒ πάχους 12,5mm.

-  Η αρμολόγηση των τσιμεντοσανίδων πραγματοποιείται με το υλικό αρμολόγησης AQUAPANEL® Joint filler, σε συνδυασμό με την αντιαλκαλική υαλοταινία αρμού AQUAPANEL® πλάτους 10cm.  

 

 • Οι εσωτερικές τοιχοποιίες κατασκευάζονται από συστήματα γυψοσανίδας 2+2. Αυτή αποτελείται από διπλή στρώση standard γυψοσανίδας πάχους 12,5mm η οποία στερεώνεται με βίδες στις 2 πλευρές μεταλλικού σκελετού πλάτους 50mm, που κατασκευάζεται από μονή σειρά κατάλληλα μορφοποιημένων μεταλλικών προφίλ, στρωτήρες – ορθοστάτες, από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα πλάτους 50 mm. Οι ορθοστάτες τοποθετούνται κάθε 600mm. Επίσης, τοποθετείται πετροβάμβακας πάχους 40mm & πυκνότητας 40 Kgr/m3. Οι αρμοί στοκάρονται και φινίρονται κατάλληλα.

 

 • Για την εξωτερική και εσωτερική τοιχοποιία υπάρχει και η λύση των YTONG. Όλες οι τοιχοποιίες θα ανεγερθούν με όψεις κατακόρυφες, παράλληλες και ομαλές και η δόμηση θα είναι σύμφωνη με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. Στην εξωτερική τοιχοποιϊα το πάχος θα είναι 20εκ και στην εσωτερική 10εκ.  Αποτελούμενα από φυσικά υλικά, όπως τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστόλιθο, ορυκτό αλουμίνιο, νερό και χαρακτηρισμένα ως οικολογικά προϊόντα, τα δομικά στοιχεία YTONG παρέχουν την δυνατότητα δόμησης συμπαγούς κατασκευής εξασφαλίζοντας οικονομία, ταχύτητα και ποιότητα κατασκευής. Τα ΥΤΟΝG είναι γερά και εξαιρετικά ανθεκτικά στην θλίψη παρά το χαμηλό βάρος τους. Παράγονται σε διάφορες κατηγορίες πυκνότητας (GP 2/0.4, GP3/0.5, GP 4/0.6) απαντώντας σε διάφορες απαιτήσεις φέρουσας ικανότητας με αντοχή σε θλίψη από 2,5 έως 8,0 Ν/mm2. Τα ΥTONG αποτελούν πρότυπο μέτρο σύγκρισης για κατοικίες με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Εξασφαλίζουν το ιδανικό κλίμα διαβίωσης το χειμώνα και το καλοκαίρι. Παρέχουν τέλεια θερμομόνωση με τον ελάχιστο σοβά και έχουν συντελεστή  θερμοαγωγιμότητας λ=0,100 W/Mk. Τα YTONG πληρούν όλες τις προδιαγραφές ηχομόνωσης και πυροπροστασίας στα αστικά κτίρια.

 

3.ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

Οι εσωτερικές τοιχοποιίες επιχρίονται σε τρείς στρώσεις, η πρώτη πεταχτή με τσιμεντοκονία των 400χγρ τσιμέντου, η δεύτερη με άμμο λατομείου των 200χγρ τσιμέντου και ασβέστη και η τρίτη με μαρμαροκονία τριβιδιού σε αναλογία 1 προς 1 μέρος ασβέστη και 200χγρ τσιμέντου ανά μ3. Όλες οι εργασίες των επιχρισμάτων θα γίνουν έντεχνα. Κατά την εργασία του λασπώματος θα γίνουν οδηγοί, όλες δε οι επιφάνειες των τοίχων καθώς και οι λαμπάδες θα είναι τελείως διαμορφωμένες και κατακόρυφες. Στα σημεία όπου έχουμε επαφή με άλλο υλικό, τοποθετείται υαλόπλεγμα πλάτους 30-40 εκ. ή μεταλλικό πλέγμα νευρομετάλ για αποφυγή ρηγματώσεων.
Στην περίπτωση της τοιχοποιίας από ξηρά δόμηση οι επιφάνειες του κτιρίου επιχρίονται  με τους έτοιμους σοβάδες της Knauf ή αντίστοιχης εταιρίας.
 AQUAPANEL® Exterior Basecoat Grey
To AQUAPANEL® Exterior Basecoat Grey είναι τσιμεντοειδές υλικό εμπλουτισμένο με βασικές ρητίνες, το οποίο χρησιμοποιείται ως βασικό επίχρισμα των τσιμεντοσανίδων AQUAPANEL® Indoor και Outdoor. Είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 998-1.

4.ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κουζίνα είναι Ιταλικής προέλευσης της εταιρίας EUROBATH LTD  του εργοστασίου COLOMBINI (μοντέλο QUADRA ή PARAGON).                                                                                                                             
ΜΟΝΤΕΛΟ QUADRA (Βασική σύνθεση) : ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΣΕ 9 ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ROSSO GRANATA –ARANCIO-LILLA –BIANCO –ROVERE MORO –ROVERE GRIGIO-CERASO –FRASSINO NATURALE-VELVET MATRIX)
KΑΣΩΜΑ : ΕΓΧΡΩΜΟ ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (BIANCO –PANNA –CERASO-FRASSINONATURALE) 18mm  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ & ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ (E1-V100)
ΣΥΡΤΑΡΙΑ :ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ  ΜΕ ΦΡΕΝΑ (METAL-GREY) 
ΠΟΜΟΛΑ: ΜΟΝΤΕΛΟΥ 9 ΕΠΙΛΟΓΕΣ (OPS-PONTE-SILVER 16-CLICK-CLICK MINI –LASER 16-GIOIA-CUBO)                                      
ΣΟΒΑΤΕΠΙ :ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΥΨΟΣ 15cm
ΠΑΓΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟΣ 4cm POSTFORMATO ΣΕ 14 ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (CILIEGIO BRUNO-CERASO- FRASSINO NATURALE-PANNA-BIANCO-BRECCIA-GRANITO MIRO –BIANCO CARRARA-ROSA PORTOGALO-TRAVERTINO-PIETRA BEIGE –GOLD-BROWN-SILVER)

 

 

 • ΜΟΝΤΕΛΟ PARAGON LUCIDO (Πολυτελής σύνθεση) : ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 • KΑΣΩΜΑ : ΛΕΥΚΟ
 • ΣΥΡΤΑΡΙΑ :ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ  ΜΕ ΦΡΕΝΑ (METAL-GREY) 
 • ΠΟΜΟΛΑ: ΜΟΝΤΕΛΟΥ 9 ΕΠΙΛΟΓΕΣ (OPS-PONTE-SILVER 16-CLICK-CLICK MINI –LASER 16-GIOIA-CUBO)                                      
 • ΣΟΒΑΤΕΠΙ :ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΥΨΟΣ 15cm
 • ΠΑΓΚΟΣ: ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟΣ 4cm POSTFORMATO ΣΕ 14 ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (CILIEGIO BRUNO-CERASO- FRASSINO NATURALE-PANNA-BIANCO-BRECCIA-GRANITO MIRO –BIANCO CARRARA-ROSA PORTOGALO-TRAVERTINO-PIETRA BEIGE –GOLD-BROWN-SILVER)

 

5.ΜΠΑΝΙΟ
Ολική ανακατασκευή του μπάνιου.

 • Επένδυση όλων των τοίχων και του δαπέδου με κεραμικά πλακίδια Α’ ποιότητας της εταιρίας Eurobath. τύπου LOFT BEIGE, LOFT GRICIO, MANHATTAN ANTHRACITE, MANCHATTAN GRICIO, PASTORELLI NOX και KU, διαστάσεων 30Χ60.
 • Λεκάνη αποχωρητηρίου από πορσελάνη με καζανάκι χαμηλής πιέσεως και καπάκι τύπου Rozzi Selnova 3 με κάλυμμα πλήρης.
 • Νιπτήρας από πορσελάνη.
 • Ντουσιέρα διαμορφωμένη από κρύσταλλο σταθερό ασφαλείας.
 • Μπαταρίες αναμεικτικές ψυχρού – θερμού νερού νιπτήρα και ντουζιέρας.  
 • Επιτοίχια αξεσουάρ και κρυστάλλινος καθρέπτης πάνω από τον νιπτήρα.

 

6.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

 • Νέος πίνακας
 • Νέες γραμμές προς την κουζίνα, το σαλόνι και τα υπνοδωμάτιο όπως ορίζει η μελέτη
 • Τοποθέτηση συσκευών και φωτιστικών
 • Εγκατάσταση γραμμών συναγερμού
 • Εγκατάσταση δικτύου κεντρικής κεραίας τηλεόρασης

7.ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 • Νέα υδραυλική εγκατάσταση με πολυστρωματικό σωλήνα(προϊόντα UPONOR).
 • Νέα αποχετευτική εγκατάστηση (προϊόντα VALSIR).
 • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής.
 • Σύνδεση πλυντηρίου και άλλων συσκευών.

8.ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Οι εσωτερικοί τοίχοι της κατοικίας χρωματίζονται με οικολογικά πλαστικά χρώματα. Οι τοίχοι σπατουλάρονται, τρίβονται καλά με ψιλό γυαλόχαρτο και ασταρώνονται. Ακολουθούν δύο στρώσεις πλαστικού χρώματος. 
Τα χρώματα θα είναι της εταιρίας ΒΙΒΕΧΡΩΜ ή εταιρίας αντίστοιχης ποιότητας. Η επιλογή των χρωμάτων γίνεται από τον εργοδότη.


9.ΔΑΠΕΔΑ

Σε όλους τους χώρους τοποθετούνται κεραμικά πλακίδια 60Χ60 ιταλικής προέλευσης, LOFT BEIGE ή LOFT GREY, Α’ διαλογής, αρίστης ποιότητας της εταιρίας EUROBATH LTD  με το αντίστοιχο σοβατεπί.
Πρίν την τοποθέτηση των πλακιδίων, οι χώροι γεμίζονται με ελαφρομπετόν ή ελαφροσκυρόδεμα και επιστρώνονται με τσιμεντοκονία για να επιτευχθεί μόνωση και επιπεδότητα του δαπέδου. Η τοποθέτηση των πλακιδίων θα γίνει σε ορθογώνια διάταξη.
Αντίστοιχης ποιότητας με τα παραπάνω πλακίδια τοποθετούνται και στους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας.
Οι ποδιές των παραθύρων κατασκευάζονται από μάρμαρο Καβάλας ή αντίστοιχο και είναι πάχους 2 εκ. Αντίστοιχα τα κατωκάσια στα εξωτερικά κουφώματα είναι μαρμάρινα ίδιας ποιότητας αλλά πάχους 3 εκ.

10.ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Ντουλάπες (ερμάρια) εσωτερικών χώρων κατασκευάζονται στις θέσεις και στα μεγέθη που φαίνονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια. Τα  φύλλα θα είναι από μελαμίνη έγχρωμη, με κρυφούς μεντεσέδες. 3 συρτάρια, 2 ράφια, σωλήνα οβάλ.
Επίσης μελαμίνη θα τοποθετηθεί και στην μεριά του τοίχου δημιουργώντας "κουτί" για την ντουλάπα. Τα πόμολα θα είναι μεταλλικά.

11.ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 • Τα εξωτερικά κουφώματα κατασκευάζονται από αλουμίνια ηλεκτροστατικής βαφής με θερμοδιακοπή και επίστρωση χαμηλής εκπομπής σε χρώμα που προκύπτει από την αρχιτεκτονική μελέτη και θα φέρουν διπλά κρύσταλλα πάχους 4mm και 5mm το καθένα με ενδιάμεσο κενό 12mm. Οι αρμοί μεταξύ οδηγών και ψευτόκασας ή μαρμάρου θα στεγανοποιηθούν  με σιλικόνη. Όλα τα αλουμίνια θα είναι της εταιρίας EUROPA (σειρά 5500) ή ELVIAL σειρά Thermo αντίστοιχης ποιότητας.  
 • Εξωτερική πόρτα εισόδου
 • Είναι ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, τύπου Golden Door, διαστάσεων 2,10Χ1,025μ. Η πόρτα έχει θωράκιση 15 σημείων, μεταλλική κάσα και μαύρα προφίλ, εξωτερική επένδυση από πρεσαριστό σχέδιο αλουμινίου ή ίσιο λευκό, εσωτερική επένδυση από λάκα ίσια, εξωτερικά πρεβάζια αλουμινίου νέο οβάλ λευκό, εσωτερικά πρεβάζια λάκας. Τα αξεσουάρ της πόρτας είναι νίκελ μάτ, μπούλ Μ3 νίκελ, πετούγια Π3 νίκελ, μάτια νίκελ για πόρτα ασφαλείας, μπλόκ ασφαλείας νίκελ ματ, κλειδαριά CISA συνδυασμού.
 • Εσωτερικές πόρτες
 • Οι εσωτερικές πόρτες των χώρων είναι πρεσαριστές MDF με καπλαμά δρύ τεχνητό, γέμισμα με χαρτοκυψέλη, κλειδαριά, βιδομεντεσέδες και λούστρο.

12.ΜΟΝΩΣΕΙΣ


Μόνωση δώματος
Δημιουργία φράγματος υδρατμών στα τμήματα με θερμομόνωση με ασφαλτικό γαλάκτωμα ώστε να εμποδιστούν οι υδρατμοί να προχωρήσουν προς τη θερμομόνωση με κίνδυνο να υγροποιηθούν με συνέπεια να χάσει τμήμα των θερμομονωτικών ιδιοτήτων της καθώς και τη δημιουργία μούχλας στην οροφή .
Θερμομόνωση με πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης Roofmate SL-A της DOW πάχους 5 cm.
 Διαμόρφωση ρύσεων με ελαφρομπετόν βάρους 450 kg/m3 μέσου πάχους 10 cm.
Υγρομόνωση χώρων με ασφαλτική μεμβράνη και επικάλυψη ψηφίδας
Αστάρωμα επιφανειών με ασφαλτικό βερνίκι Sika Igoflex P01S Primer
Τοποθέτηση ελαστομερούς στεγανωτικής ασφαλτικής μεμβράνης με πολυεστερικό οπλισμό, Sika Bituseal T660MG (SBS) βάρους 6,0 kg/m2,ευκαμψία στους -20 oC και επικάλυψη ψηφίδας για την προστασία της από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Ακολουθεί τοποθέτηση γεωυφάσματος και διάστρωση τσιμεντοκονίας κλίσεων επί της οποίας επικολλώνται κεραμικά πλακίδια κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους.

Εξωτερική θερμομόνωση με το Σύστημα Clima Plus της Thrakon

Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης, (συντελεστής θερμικής
αγωγιμότητας λ = 0,035 W/mK), πάχους 5cm της Thrakon.
Ειδικά τεμάχια διογκωμένης πολυστερίνης  5cm εξωτερικών γωνιών και
γωνιών ανοιγμάτων (προαιρετικά).
Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά
(ρητίνες), THC 403 της Thrakon.
Αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα ενίσχυσης, βάρους 160 gr/m2, ±10 % κατά DIN 53854, Clima Plus 4*4,5mm της Thrakon.
Ακρυλική κόλλα-σοβάς τσιμέντου υψηλής ποιότητας της Thrakon, THC 405.
Τελικό επίχρισμα έτοιμου σοβά (ακρυλική πάστα) με διάφορες κοκκομετρίες αδρανών (επιλογή 250 χρωμάτων).
Σταθερά γωνιόκρανα και γωνιόκρανα με νεροσταλλάκτη (από PVC με υαλόπλεγμα εκατέρωθεν), για ενίσχυση των εξωτερικών γωνιών.
Ειδικό υαλόπλεγμα ενίσχυσης ανοιγμάτων.
Οδηγό στήριξης αλουμινίου με νεροσταλλάκτη (πλάτους 5cm ).
Πέραν των αναφερομένων περιλαμβάνονται υλικά και μικροϋλικά,
τα ειδικά τεμάχια ενίσχυσης γωνιών του κτιρίου, προφίλ αλουμινίου-οδηγό στήριξης, στεγανωτική μαστίχη, αφρό πολυουρεθάνης, βύσματα στήριξης οδηγού, φρέζες (για διαμόρφωση πατούρας στο μονωτικό υλικό), αποστάτες για τον οδηγό στήριξης, διάφορα μικροϋλικά τα οποία είναι απαραίτητα για την πλήρη και έντεχνη αποπεράτωση της εργασίας.

13.ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Για την ψύξη – θέρμανση και παροχή ζεστού νερού χρήσης του κτιρίου γίνεται εγκατάσταση αντλίας θερμότητας της Daikin. Το σύστημα Altherma της Daikin χρησιμοποιεί μια φυσική πηγή ενέργειας. Η εξωτερική μονάδα απορροφά θερμότητα χαμηλής θερμοκρασίας από τον αέρα του περιβάλλοντος και αυξάνει τη θερμοκρασία του ώστε να παρέχει την επιθυμητή θέρμανση. Στη συνέχεια, η θερμότητα αυτή μεταφέρεται στην εσωτερική μονάδα μέσω των σωλήνων ψυκτικού υγρού. Η εσωτερική μονάδα θερμαίνει το νερό και αυτό κυκλοφορεί και διαμέσου μονάδων fan coil.  Το σύστημα Altherma προσφέρει μια εξίσου αποτελεσματική λύση όσων αφορά το ζεστό νερό οικιακής χρήσης. Η ειδική σχεδίαση του δοχείου ζεστού νερού της δεξαμενής προσφέρει μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Αρχικά, το νερό που βρίσκεται εσωτερικά του δοχείου θερμαίνεται από τη θερμική ενέργεια του εξωτερικού αέρα, χάρη σε έναν εναλλάκτη που συνδέεται στην αντλία θερμότητας. Παράλληλα, ένας ηλεκτρικός θερμαντήρας ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του δοχείου φροντίζει για το επιπλέον ζεστό νερό που χρησιμοποιείται στο ντους, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα. Επιπλέον, μια ενσωματωμένη λειτουργία αυξάνει τη θερμοκρασία του νερού στους 70 βαθμούς ανά καθορισμένα διαστήματα, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών.

Το σύστημα που προσφέρεται περιλαμβάνει:
Α. Αντλία θερμότητας Daikin Altherma monoblock
Μία αντλία θερμότητας Daikin Altherma monoblock.
Την κεντρική στήλη της αντλίας θερμότητας και το δίκτυο σωληνώσεων με γερμανικό πολυστρωματικό σωλήνα Uponor MLCP και μόνωση 9 mm.
Όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα.
Στο σύστήμα Daikin Altherma Monobloc, όλα τα υδραυλικά μέρη βρίσκονται μέσα
στην εξωτερική μονάδα (συνεπώς δεν υπάρχει εσωτερική μονάδα). Σ' αυτό το σύστημα, οι σωλήνες νερού, και όχι οι γραμμές ψυκτικού, οδεύουν προς τα μέσα από την εξωτερική μονάδα, επιταχύνοντας και διευκολύνοντας σημαντικά την εγκατάσταση. Η αναστρέψιμη αντλία θερμότητας αέρος/νερού περιέχει συμπιεστή ελεγχόμενο με inverter. Το σύστημα inverter διατηρεί συνεχώς την επιθυμητή θερμοκρασία περιβάλλοντος, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα κατανάλωση ενέργειας μειωμένη έως 30% σε σύγκριση με ένα κλασικό σύστημα on/off.
 Β.  Σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως - Συλλέκτες

 

 

Επίπεδος συλλέκτης επιλεκτικός
Μπόιλερ Λεβητοστασίου, Τριπλής ενέργειας 300lt.

 Γ. FCU δαπέδου Daikin σειρας FWV
Το σύστημα περιλαμβάνει:
FCU δαπέδου DAIKIN σειράς FWV με χειριστήρια πάνω στα FCU.
Το δίκτυο σωληνώσεων με γερμανικό πολυστρωματικό σωλήνα Uponor MLCP και μόνωση 9 mm
Ρυθμιστικούς συνθετικούς συλλέκτες Uponor με κοχλίες εξισορρόπησης για τα FCU
Όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως σωλήνες αποχέτευσης.
Δ. Κεντρικό δίκτυο διανομής σωληνώσεων Ψύξης - Θέρμανσης
 Όλο το δίκτυο αυτό θα κατασκευαστεί από πολυστρωματικούς σωλήνες &,εξαρτήματα PRESS  και θα είναι μονωμένο σε όλο το μήκος του με μόνωση 9MM.


14.ΟΡΟΦΕΣ

Εσωτερικά του κτιρίου και συγκεκριμένα στην οροφή του ισογείου τοποθετούνται ψευδοροφές απλής γυψοσανίδας πάχους 12.5mm σε όλους τους χώρους, πλην των υγρών χώρων (λουτρά, WC), όπου και θα τοποθετηθούν οροφές ανθυγρής γυψοσανίδας πάχους 12.5mm. Εξωτερικά όπου απαιτείται θα τοποθετηθούν επενδύσεις τσιµεντοσανίδας, επίσης πάχους 12.5mm. Για εξοικονόµηση ύψους θα χρησιµοποιηθεί σύστηµα ισόπεδου µεταλλικού σκελετού, όπου κύριοι και δευτερεύοντες οδηγοί θα συνθέτουν ένα επίπεδο σκελετό όπου θα βιδώνονται οι γυψοσανίδες ή οι τσιµεντοσανίδες.


 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ BAR ΚΕΝΤΡΟ Lab Coffee n' Drinks
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ BAR ΚΕΝΤΡΟ Lab Coffee n' Drinks
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΣΤΗΜΑΤΟΣ PRINCE OLIVER ΚΕΝΤΡΟ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΣΤΗΜΑΤΟΣ PRINCE OLIVER ΚΕΝΤΡΟ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΣΤΗΜΑΤΟΣ PRINCE OLIVER ΚΕΝΤΡΟ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΣΤΗΜΑΤΟΣ PRINCE OLIVER ΚΕΝΤΡΟ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 250 τ.μ. ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 250 τ.μ. ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 450 τ.μ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 120 τ.μ.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 120 τ.μ.
 
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Right 3