Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner αριστερά 2
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ VIP HOME A+

 

Η VIP Construction δραστηριοποιείται στην μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή οικοδομικών έργων και πρασινη αναπτυξη . Στελεχωμένη από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή σύγχρονων καινοτόμων βιοκλιματικών κατοικιών με στόχο την ασφάλεια, την λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την αισθητική κάθε  κτιριακού έργου.  

 

H VIP Construction είναι θυγατρική της τεχνικής εταιρίας ΜΕΤΑΛΛΟΚΑΤ, που δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων από το 1972. Έχοντας πολλά έργα στο ενεργητικό της (βιομηχανικά κτίρια, πολυόροφα γραφεία, ξενοδοχειακές μονάδες, κέντρα αναψυχής, κατοικίες) αποτελεί εγγύηση για την καρδιά της κατασκευής, τον φέρον οργανισμό της.  Ο σχεδιασμός του μεταλλικού φορέα γίνεται από πολιτικούς μηχανικούς της εταιρείας μας  χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα λογισμικά προγράμματα : Instant  CCS, EC4 Composite CCS διαστασιολόγησης με Ευρωκώδικα 4 σύμμεικτων κτιριακών κατασκευών, Fespa IV LHλογισμική , StruCad CCS  λογισμικό σχεδίασης μεταλλικών κατασκευών, Αllplan 2008 σχεδιαστικό  -   αρχιτεκτονικό  λογισμικό, 3D Max.

Οι βιοκλιματικές κατοικίες VIP σχεδιάζονται ακολουθώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μελετώνται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και με ποιοτικές προδιαγραφές ενώ το κόστος τους δεν υπερβαίνει το κόστος μιας συνήθους κατοικίας.

 Οι κατοικίες VIP διακρίνονται για τις εξαιρετικά μικρές ενεργειακές απώλειες (εξοικονόμηση ενέργειας θέρμανσης- ψύξης έως 70%), την αξιοποίηση ενέργειας από τον ήλιο με τοποθέτηση φωτοβολταικών στη στέγη, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι κατασκευάζονται οικολογικά υλικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα οι κατοικίες να ανήκουν, σύμφωνα με την κατάταξη του νέου ενεργειακού κανονισμού ΚΕΝΑΚ 2010, στην ενεργειακή κατηγορία Α+, προσφέροντας έτσι μακροπρόθεσμα πολλαπλά οφέλη στον ιδιοκτήτη.

 Χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητος επώνυμα προϊόντα και υλικά κατασκευασμένα από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, κάνοντας την κατασκευή πολυτελή και ποιοτική. Ο χρόνος παράδοσης μιας κατοικίας 110 μ2 χωρίς υπόγειο υπολογίζεται σε 5  μήνες από την έναρξη των εργασιών (εκτός του περιβάλλοντος χώρου).

 

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Right 3