Βιοκλιματικές Κατοικίες

Οι βιοκλιματικές κατοικίες VIP HOME A+ αποτελούν μια σύγχρονη και κυρίως πράσινη κατασκευή που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Η εταιρεία VIP Construction, αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή οικοδομικών έργων με ιδιαίτερη έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη.

Βιοκλιματικές Κατοικίες VIP Home A+

Η VIP Construction, ως μια πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία στις μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου, προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για τον σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων και καινοτόμων βιοκλιματικών κατοικιών.

Με έμφαση στην τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφαλείας, λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας, η έμπειρη ομάδα μας θα εξασφαλίσει την άριστη αισθητική σε κάθε έργο πράσινης ανάπτυξης που αναλαμβάνουμε.

Οι βιοκλιματικές κατοικίες VIP Home A+, σχεδιάζονται σύμφωνα με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Φυσικά, η ολοκληρωμένη μελέτη στην οποία θα προβούμε βασίζεται τόσο τις αρχές αυτές, όσο και στις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Έτσι, καταφέρνουμε να παρέχουμε βιοκλιματικές κατοικίες που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα αλλά και το προσιτό κόστος.

Άλλωστε, προσπαθούμε να διατηρούμε το κόστος μιας βιοκλιματικής κατοικίας σε αυτό μιας συνηθισμένης.

Τι Πλεονεκτήματα προσφέρουν οι βιοκλιματικές κατοικίες;

Οι κατοικίες VIP Home A+ που σας παρέχει η εταιρεία μας χαρακτηρίζονται για τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά τους. Τα σημαντικότερα εξ’ αυτών είναι:

  • Ελάχιστες ενεργειακές απώλειες με δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας θέρμανσης- ψύξης έως και 70 %.
  • Αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας μέσω της τοποθέτησης φωτοβολταϊκών στη στέγη του κτιρίου.
  • Χρήση οικολογικών υλικών, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο σε κάθε μας κατασκευή.

Συνέπεια όλων των ανωτέρων, είναι η ένταξη των ανωτέρω κατοικιών στην ενεργειακή κλάση Α+, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.

Κάτι τέτοιο φυσικά, μόνο οφέλη έχει να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Βιοκλιματικές Κατοικίες VIP Home A+

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Στην εταιρεία VIP Construction δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας να παρέχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα και την μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Επιπροσθέτως, η χρήση υψηλής ποιότητας και επώνυμων κατασκευαστικών υλικών, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που αξιοποιούμε. Τα μηχανήματα και τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η εταιρεία μας, συμβάλουν ακόμη περισσότερο στον σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, αντοχής και αισθητικής.

Οι βιοκλιματικές κατοικίες VIP Home A+ που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε, θα σας εξασφαλίσουν άριστα αποτελέσματα και έναν ποιοτικό και πολυτελή χώρο διαμονής.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και αφήστε τους ειδικούς να σας προσφέρουν τις άριστες γνώσεις τους στον χώρο της κατασκευής κτιρίων πράσινης ανάπτυξης.

Άλλωστε το οφείλετε στον εαυτό σας αλλά και στο περιβάλλον.

Scroll to Top