Μεταλλικά Κτίρια

Μεταλλικά κτίρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης, ανθεκτικότητας και τεράστιας αντοχής.

Κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων

Η εταιρεία VIP Construction, δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, με γνώμονα τις εκάστοτε ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Από την αρχική εκπόνηση των μελετών έως την ανέγερση του κτιρίου, το έμπειρο προσωπικό μας θα εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα μεταλλικά κτίρια, ξεχωρίζουν για την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο, ενώ παράλληλα είναι σε θέση να καλύψουν οποιονδήποτε χώρο, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Από τα βασικότερα πλεονεκτήματά τους είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση, κάτι που οφείλεται κυρίως στις άριστες θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Οι κατασκευές μεταλλικών κτιρίων επιλέγονται κυρίως σε βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους. Ένεκα των υψηλών τους προδιαγραφών και των τεράστιων πλεονεκτημάτων τους, οι εγκαταστάσεις τέτοιου είδους χρησιμοποιούνται κυρίως ως αποθήκες, εργοστάσια, χώροι στάθμευσης, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, θερμοκήπια κ.α.

Το προσωπικό της εταιρεία VIP Construction αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, αρχιτεκτόνων και τεχνιτών, οι οποίοι είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή με άριστο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα των μεταλλικών κτιρίων

Πέραν της υψηλής ενεργειακής απόδοσης, τα μεταλλικά κτίρια προσφέρουν έναν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων που δύσκολα μπορεί κανείς να παραλείψει. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

  • Ταχύτερη Κατασκευή κτιρίων: Η κατασκευή μεταλλικών κτιρίων είναι σε θέση να ολοκληρωθεί σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι αυτή με σκυρόδεμα. Άλλωστε, η προπαρασκευή των μεταλλικών μερών μέσα στο εργοστάσιο, εξασφαλίζει την ομαλή εξέλιξη του έργου ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.
  • Χαμηλότερο Κόστος: Το κατασκευαστικό κόστος για τα μεταλλικά κτίρια, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι χαμηλότερο έναντι των υπολοίπων υλικών. Κάτι που φυσικά θα σας προσφέρει μια ικανοποιητική εξοικονόμηση χρημάτων.
  • Αντοχή και Ανθεκτικότητα: Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων είναι οι υψηλές προδιαγραφές και η τεράστια αντοχή και ανθεκτικότητά τους. Μάλιστα, χάρη στις ελαστικές ιδιότητες του χάλυβα, ένα μεταλλικό κτίριο διαθέτει και την μέγιστη αντισεισμική προστασία.
  • Πράσινα Κτίρια: Τα μεταλλικά κτίρια κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ακόμη και σε περίπτωση που χρειαστεί η κατεδάφιση του κτιρίου, με την ανακύκλωση του χάλυβα θα λάβετε επιστροφή ενός ικανοποιητικού μέρους της επένδυσής σας. Επιπρόσθετα, ανάλογα τις κατασκευαστικές συνθήκες, ένα μεταλλικό κτίριο είναι σε θέση και να μεταφερθεί από ένα μέρος σε ένα άλλο.
Κατασκευη Μεταλλικου κτιριου Αθηνα
Κατασκευη Μεταλλικου κτιριου Αθηνα
Κατασκευή μεταλλικου κτιρίου 1.000 τ.μ. στην Αθήνα
Κατασκευή μεταλλικου κτιρίου 1.000 τ.μ. στην Αθήνα

Μεταλλικά κτίρια από την VIP Construction

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ομάδας μας είναι σε θέση να εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και την βέλτιστη αισθητική παρουσία της μεταλλικής κατασκευής.

Μερικοί από τους λόγους για να επιλέξετε εμάς για την υλοποίηση του έργου σας είναι:

  • Έμπειροι μηχανικοί που αναλαμβάνουν τον Σχεδιασμό και την Μελέτη του μεταλλικού κτιρίου
  • Σύγχρονος εξοπλισμός και υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας για γερές μεταλλικές κατασκευές.
  • Επίβλεψη και ποιοτικός έλεγχος καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών μας.
  • Επικοινωνία και Συνεργασία με τους πελάτες για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Η VIP Construction, αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό και τις μεταλλικές κατασκευές κτιρίων παντός τύπο. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για τις υψηλές προδιαγραφές, την άριστη ποιότητα και φυσικά τον ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών. Πάντοτε με έμφαση στην υψηλή αισθητική του κτιρίου και το χαμηλό κατασκευαστικό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταλλικά κτίρια καθώς και για να ζητήσετε μια προσφορά για το δικό σας έργο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Scroll to Top