Μεταλλικοί Πυλώνες

Οι μεταλλικοί πυλώνες χρησιμοποιούνται κατά βάση για τηλεόραση, ραδιοφωνία και δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Κατασκευή και εγκατάσταση μεταλλικών πυλώνων

Η εταιρεία VIP Construction, με τεράστια προϋπηρεσία στις μεταλλικές κατασκευές, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της κατασκευής και εγκατάστασης μεταλλικών πυλώνων. Με ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε αποτελεσματικά κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Είτε πρόκειται για πυλώνες τηλεόρασης, είτε ραδιοφωνίας είτε οποιοδήποτε άλλου δικτύου τηλεπικοινωνιών, παρέχουμε την πιο αξιόπιστη λύση.

Η κατασκευή και η εγκατάσταση μεταλλικών πυλώνων, αποτελούν εργασίες που μπορούν να ολοκληρωθούν μόνο από εξειδικευμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες. Μια τεχνική εταιρεία πρέπει να διαθέτει στο δυναμικό της τους πλέον κατάλληλους μηχανικούς, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει ένα έργο στα το συγκεκριμένο. Κάτι που φυσικά θα βρείτε στην VIP Construction.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στην κατασκευή όσο και την τοποθέτηση ενός μεταλλικού πυλώνα, αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας όλα τα στάδια της προετοιμασίας για την εγκατάσταση μεταλλικών πυλώνων.

Προσεγγίζουμε κάθε έργο με ιδιαίτερη προσοχή, από το στάδιο της αρχικής ανάλυσης της τοποθεσίας στην οποία θα γίνει η εγκατάσταση μέχρι και την τελική τοποθέτηση του πυλώνα.

Μελέτη - Κατασκευή - Τοποθέτηση Μεταλλικού Πυλώνα

Φυσικά, τα ανωτέρω στάδια δεν είναι οι μόνες διαδικασίες στις οποίες θα πρέπει να προβούμε. Προκειμένου να εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα, η εταιρεία VIP Construction προβαίνει σε ένα σύνολο επιπρόσθετων τεχνικών εργασιών. Μερικές από αυτές είναι οι χωματουργικές εργασίες, η εγκατάσταση συστήματος γείωσης καθώς και πίνακα ελέγχου.

Φυσικά εσάς δεν χρειάζεται να σας απασχολούν οι επιμέρους αυτές εργασίες. Η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι σε θέση να υλοποιήσει κάθε μία από αυτές με τον πλέον κατάλληλο και ενδεδειγμένο τρόπο. Άλλωστε, η πολυετής μας πείρα στις ανεγέρσεις μεταλλικών πυλώνων, μας καθιστά ως την πρώτη επιλογή στον τομέα αυτό.

Αντιλαμβανόμενοι της σημαντικότητας του έργου, τηρούμε τη διαδικασία κατά γράμμα και εγγυόμαστε ότι θα παραδώσουμε ένα έργο ύψιστης ποιότητας και χαμηλού κόστος. Φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας πριν από κάθε βήμα και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις απορίες και τις ενστάσεις τους.

Έτσι, καταφέρνουμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας που διέπονται από εκτίμηση και αλληλοσεβασμό. Στόχος μας να ξεπερνάμε με τις εργασίες μας κάθε προσδοκία που μπορεί να έχετε θέσει για το δικό σας έργο.

Εάν ενδιαφέρεστε για την μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικού πυλώνα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας. Αφού προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας για να ενημερωθούμε για τις απαιτήσεις σας σε μεταλλικούς πυλώνες, θα σας παρέχουμε ένα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα των εργασιών μας.

Στάδια προετοιμασίας για την εγκατάσταση μεταλλικών πυλώνων

Όπως προαναφέραμε, η προετοιμασία για την τοποθέτηση ενός πυλώνα παίζει καθοριστική σημασία στην αποτελεσματικότητά του. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να ολοκληρώσει κάθε στάδιο με απόλυτη επιτυχία, συνέπεια και επαγγελματισμό. Ειδικότερα, τα στάδια αυτά είναι:

  1. Ανάλυση της τοποθεσίας
  2. Μελέτη και ανάπτυξη κατασκευαστικού σχεδίου
  3. Κατάθεση σχεδίων
  4. Τοποθέτηση πυλώνα με γερανό
  5. Εγκατάσταση μεταλλικού πυλώνα
  6. Εγκατάσταση γεννήτριας
  7. Εγκατάσταση αλεξικέραυνου

Έργα κατασκευής μεταλλικών πυλώνων

Scroll to Top