Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner αριστερά 2
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Θερμογραφικές Επιθεωρήσεις Κτιρίων

 H Vip Construction  είναι από τα  λίγα τεχνικά γραφεία οπου εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια  Θερμογραφικές Επιθεωρήσεις Κτιρίων με την χρηση εξειδικευμένων οργάνων υπέρυθρης θερμογραφίας (IR) και  καταγραφικά θερμοϋγρασιόμετρα. Ο σκοπός της χρήσης της μεθόδου αυτης δεν είναι άλλος εκτος  από την ακριβείς αξιολόγηση  της θερμομονωτικής κατάστασης του κάθε κτιρίου συγκεκριμένα. Με την μέθοδο της θερμογραφίας εχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε καταστάσεις  οι οποιες επηρεάζουν σε μεγαλο βαθμο  αρνητικά το κάθε κτιριο  καθως το καθιστουν κοστοβορο  και ενεργειακά ατελές, οι οποιες δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Με την χρήση της υπέρυθρης θερμογραφίας (IR)  καταφερνουμε και εντοπιζουμε την ριζα  των ενεργειακών απωλειών σε κάθε κτιριο με σκοπο την κατάλληλη κατά περίπτωση επιλογής ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου η του κτιριου που επιθυμούμε  εξοικονομώντας κατά αυτό τον τροπο χρήματα από την επιλογή ενεργειακής αναβάθμισης οπου απαιτείται για το κάθε project  και μονο!!!

 

 

 

 

Επισης με την χρηση των καταγραφικων θερμοϋγρασιόμετρων εντοπιζουμε  ζημιες που κρύβονται πίσω από τους τοίχους. Παρέχουμε επιτόπιους ελέγχους εντοπισμού ελαττωματικής θερμομόνωσης, διείσδυσης του νερού και του αέρα εντοπίζοντας το ακριβές σημείο του προβλήματος. Εξειδίκευση σε εντοπισμό διαρροών σε ταράτσες και προβλήματα υγρασίας και θερμομόνωσης με μη καταστροφική μέθοδο, χρησιμοποιώντας την υπέρυθρη θερμοκάμερα FLIR E40bx ευαισθησίας 0,045 oC αναλύοντας τα θερμικά δεδομένα.

 

Οι Θερμογραφικές επιθεωρήσεις κτιρίων χωρίζονται σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες ελέγχων οι οποίοι μπορούν να εκτελεστούν ταυτόχρονα ή μεμονωμένα.•Εντοπισμός ελαττωματικής ή κατεστραμμένης θερμομόνωσης.•Εντοπισμός σημείων εισόδου νερού στην κατασκευή και δημιουργίας μούχλας.•Εντοπισμός σημείων εισόδου αέρα από κουφώματα και τρύπες σε δομικά στοιχεία και σκεπές.•Εντοπισμός διαρροών ταράτσας.Κάθε ένα από τα παραπάνω φαινόμενα επιδρά διαφορετικά στην κατασκευή και στην υγεία του ανθρώπου και πολλές φορές όταν λειτουργούν συνδιαστικά το αποτέλεσμα είναι πολύ επικίνδυνο.

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Right 3