Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner αριστερά 2
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Προφίλ
 

 

             

 

 

 

 

 

        VRETTOS - ISARIS 

      PROESTOS CONSTRUCTION

 

Η VIP Construction είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο τεχνικό γραφείο που δραστηριοποιείται:

  • Στην προώθηση της ήδη σχεδιασμένης βιοκλιματικής κατοικίας VIP Home.

  • Στις κατασκευές ιδιωτικών έργων αναλαμβάνοντας μελέτες, έκδοση αδειών και κατασκευή ή διαχείριση έργων.

  • Στις ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  • Στις μεταλλικές κατασκευές και προσθήκες, με την υποστήριξη της εταιρίας ΜΕΤΑΛΛΟΚΑΤ.

  • Στην κατασκευή έργων Α.Π.Ε. – Φωτοβολταϊκών πάρκων και στεγών.

  • Στην σύνταξη κάθε είδους μελέτης. Στατικά – αρχιτεκτονικά – Η/Μ – Φωτορεαλιστικά.

  • Στον τομέα των σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης.

  • Στην ενοικίαση και πώληση ακινήτων και στην αξιοποίηση οικοπέδων.

  • Στην τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών.

  • Στη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, χώρων αναψυχής και κατοικιών.

Στελεχωμένη από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή σύγχρονων καινοτόμων βιοκλιματικών κατοικιών με στόχο την ασφάλεια, την λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την αισθητική κάθε  κτιριακού έργου.

H VIP Construction είναι η προέκταση της τεχνικής εταιρίας ΜΕΤΑΛΛΟΚΑΤ, που δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων από το 1972. Έχοντας πολλά έργα στο ενεργητικό της (βιομηχανικά κτίρια, πολυόροφα γραφεία, ξενοδοχειακές μονάδες, κέντρα αναψυχής, κατοικίες) αποτελεί εγγύηση για την καρδιά της κατασκευής, τον φέρον οργανισμό της. Ο σχεδιασμός του μεταλλικού φορέα γίνεται από πολιτικούς μηχανικούς του γραφείου μας  χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα λογισμικά προγράμματα : Instant  CCS, EC4 Composite CCS διαστασιολόγησης με Ευρωκώδικα 4 σύμμεικτων κτιριακών κατασκευών, Fespa IV LHλογισμική , StruCad CCS  λογισμικό σχεδίασης μεταλλικών κατασκευών, Αllplan 2008 σχεδιαστικό  -   αρχιτεκτονικό  λογισμικό, 3D Max.

Οι βιοκλιματικές κατοικίες VIP σχεδιάζονται ακολουθώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μελετώνται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και με ποιοτικές προδιαγραφές ενώ το κόστος τους δεν υπερβαίνει το κόστος μιας συνήθους κατοικίας.


 

Οι κατοικίες VIP διακρίνονται για τις εξαιρετικά μικρές ενεργειακές απώλειες (εξοικονόμηση ενέργειας θέρμανσης- ψύξης έως 80%), την αξιοποίηση ενέργειας από τον ήλιο με τοποθέτηση φωτοβολταικών στη στέγη, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι κατασκευάζονται από οικολογικά υλικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα οι κατοικίες να ανήκουν, σύμφωνα με την κατάταξη του νέου ενεργειακού κανονισμού ΚΕΝΑΚ 2010, στην ενεργειακή κατηγορία Α, προσφέροντας έτσι μακροπρόθεσμα πολλαπλά οφέλη στον ιδιοκτήτη.

 

 

 

 

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Right 3