Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner αριστερά 2
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 

ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Για την ψύξη – θέρμανση και παροχή ζεστού νερού χρήσης του κτιρίου η VIP CONSTRUCTION προτηνει  εγκατάσταση αντλίας θερμότητας της Daikin. Το σύστημα Altherma της Daikin χρησιμοποιεί μια φυσική πηγή ενέργειας. Η εξωτερική μονάδα απορροφά θερμότητα χαμηλής θερμοκρασίας από τον αέρα του περιβάλλοντος και αυξάνει τη θερμοκρασία του ώστε να παρέχει την επιθυμητή θέρμανση. Στη συνέχεια, η θερμότητα αυτή μεταφέρεται στην εσωτερική μονάδα μέσω των σωλήνων ψυκτικού υγρού. Η εσωτερική μονάδα θερμαίνει το νερό και αυτό κυκλοφορεί και διαμέσου μονάδων fan coil.  Το σύστημα Altherma προσφέρει μια εξίσου αποτελεσματική λύση όσων αφορά το ζεστό νερό οικιακής χρήσης. Η ειδική σχεδίαση του δοχείου ζεστού νερού της δεξαμενής προσφέρει μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Αρχικά, το νερό που βρίσκεται εσωτερικά του δοχείου θερμαίνεται από τη θερμική ενέργεια του εξωτερικού αέρα, χάρη σε έναν εναλλάκτη που συνδέεται στην αντλία θερμότητας. Παράλληλα, ένας ηλεκτρικός θερμαντήρας ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του δοχείου φροντίζει για το επιπλέον ζεστό νερό που χρησιμοποιείται στο ντους, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα. Επιπλέον, μια ενσωματωμένη λειτουργία αυξάνει τη θερμοκρασία του νερού στους 70 βαθμούς ανά καθορισμένα διαστήματα, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών.

Το σύστημα που προσφέρεται περιλαμβάνει:
Α. Αντλία θερμότητας Daikin Altherma monoblock
Μία αντλία θερμότητας Daikin Altherma monoblock.
Την κεντρική στήλη της αντλίας θερμότητας και το δίκτυο σωληνώσεων με γερμανικό πολυστρωματικό σωλήνα Uponor MLCP και μόνωση 9 mm.
Όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα.
Στο σύστήμα Daikin Altherma Monobloc, όλα τα υδραυλικά μέρη βρίσκονται μέσα
στην εξωτερική μονάδα (συνεπώς δεν υπάρχει εσωτερική μονάδα). Σ' αυτό το σύστημα, οι σωλήνες νερού, και όχι οι γραμμές ψυκτικού, οδεύουν προς τα μέσα από την εξωτερική μονάδα, επιταχύνοντας και διευκολύνοντας σημαντικά την εγκατάσταση. Η αναστρέψιμη αντλία θερμότητας αέρος/νερού περιέχει συμπιεστή ελεγχόμενο με inverter. Το σύστημα inverter διατηρεί συνεχώς την επιθυμητή θερμοκρασία περιβάλλοντος, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα κατανάλωση ενέργειας μειωμένη έως 30% σε σύγκριση με ένα κλασικό σύστημα on/off.
 Β.  Σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως - Συλλέκτες

 

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Right 3