Μεταλλικά Πατάρια

Τα μεταλλικά πατάρια, αποτελούν μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για οικίες και επαγγελματικούς χώρους με άριστα αποτελέσματα.

Κατασκευή μεταλλικών παταριών

Τα μεταλλικά πατάρια αποτελούν μια από τις καλύτερες κατασκευαστικές λύσεις με εφαρμογή τόσο σε κατοικίες όσο και επαγγελματικούς χώρους παντός τύπου. Η εταιρεία VIP Construction είναι σε θέση να αναλάβει την ολοκληρωμένη μελέτη, τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση μεταλλικών παταριών άμεσα και αποτελεσματικά.

Αρχικά, η κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικού παταριού, δεν αποτελεί μία συνηθισμένη εργασία. Η οικία ή ο επαγγελματικός χώρος που θα τοποθετηθεί το μεταλλικό πατάρι, πρέπει να πληρούν ορισμένες προδιαγραφές. Ένεκα του ότι τα μεταλλικά πατάρια δεν αποτελούν μέρος της βασικής δόμησης ενός κτιρίου, απαιτείται ειδική στατική μελέτη από έμπειρους μηχανικούς, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι σε θέση να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε στατιστική μελέτη, τόσο για την τοποθέτηση μεταλλικών παταριών όσο και για οποιαδήποτε άλλη μεταλλική κατασκευή αναλαμβάνουμε.

Τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών παταριών

Τα μεταλλικά πατάρια προσφέρουν τεράστια πλεονεκτήματα σε έναν χώρο. Το βασικότερο όλων είναι το γεγονός ότι αποτελούν μια κατασκευή που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί κατά την δόμηση του κτιρίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιλεχθεί σε μεταγενέστερο χώρο, προκειμένου να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που προσφέρει η τοποθέτηση μεταλλικών παταριών, είναι φυσικά η εξοικονόμηση χώρου.

Είτε πρόκειται για την κατοικία σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, ένα πατάρι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την χωρητικότητα του.

Επιπρόσθετα, οι συγκεκριμένες μεταλλικές κατασκευές χαρακτηρίζονται για την τεράστια αντοχή και ανθεκτικότητά τους. Κάτι που φυσικά τις καθιστά μια εξαιρετική λύση για αποθηκευτικούς χώρους. Σε συνδυασμό μάλιστα με την υψηλή τους αισθητική, θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην αναβάθμιση του χώρου σας.

Μάλιστα, ένα πατάρι μπορεί να καλυφθεί και με γυψοσανίδα, για ένα ακόμη εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα.

Τέλος, λόγω του ότι τα μεταλλικά πατάρια αποτελούν στιβαρές κατασκευές, δεν απαιτείται η χρήση μεγάλου αριθμού υποστυλωμάτων. 

Έτσι, οι μηχανικοί μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν μεγάλα ανοίγματα, χωρίς να υπερφορτωθεί ο χώρο σας με επιπλέον κολώνες.

Μεταλλικά Πατάρια VIP Construction
Μεταλλικο Παταρι 1000 τ.μ.

Που χρησιμοποιούνται τα μεταλλικά πατάρια;

Η κατασκευή μεταλλικών παταριών αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για:

  • Αποθήκες αγαθών
  • Αποθήκες εξοπλισμού
  • Δωμάτια
  • Επιπλέον όροφοι
  • Επαγγελματικοί χώροι

Γιατί να μας επιλέξετε στην τοποθέτηση μεταλλικών παταριών

Η ομάδα της VIP Construction, μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε εργασία μελέτης κατασκευής και τοποθέτησης μεταλλικού παταριού. Χαρίζοντάς σας με τον τρόπο αυτό έναν πλήρως λειτουργικό και εκμεταλλεύσιμο χώρο.

Τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα μεταλλικά πατάρια θα εξαλείψουν κάθε σας αμφιβολία για την επιλογή τους.

Το προσωπικό μας είναι σε θέση να αξιοποιήσει όλα τα ανωτέρω πλεονεκτήματα, προσφέροντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και την μέγιστη άνεση στον χώρο σας.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι ο πλέον σύγχρονος και κατάλληλος ώστε να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε κάθε έργο άμεσα και αποτελεσματικά.

Επιπροσθέτως, τόσο ο χάλυβας που χρησιμοποιούμε ως βασικό δομικό υλικό, όσο και τα υπόλοιπα υλικά μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και τις άριστες τεχνικές προδιαγραφές τους.

Τέλος, προκειμένου να σας παρέχουμε ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη τιμή σε τοποθέτηση μεταλλικών παταριών στην αγορά. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να αποκτήσετε στον χρόνο που επιθυμείτε ένα γερό και οικονομικό μεταλλικό πατάρι!

Scroll to Top