Προσθήκες μεταλλικών ορόφων

Τα τελευταία χρόνια, η προσθήκη μεταλλικού ορόφου προτιμάται έναντι άλλων κατασκευαστικών επιλογών λόγω των τεράστιων ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της.

Προσθήκες μεταλλικών ορόφων - VIP Construction

Οι προσθήκες μεταλλικών ορόφων, αποτελούν έναν από τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας VIP Construction. Η επιλογή να προσθέσετε έναν επιπλέον όροφο στο οίκημα σας, πολλές φορές φαντάζει μια αρκετά δύσκολη, χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Επιλέγοντας μια μεταλλική κατασκευή, θα σας εξασφαλίσει ένα άριστο αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ προσιτό κόστος.

Τα πλεονεκτήματα ενός μεταλλικού ορόφου είναι πάρα πολλά. Αρχικά, οι μεταλλικές κατασκευές είναι πολύ ελαφρύτερες από εκείνες με μπετό. Εάν η οικοδομή είναι μεγάλης ηλικίας, τότε η προσθήκη μεταλλικού ορόφου αποτελεί και την καλύτερη δυνατή επιλογή. Επιπρόσθετα, ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών σε έναν μεταλλικό όροφο, είναι πολύ μικρότερος από κάθε άλλη περίπτωση.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την μεγάλη διαφορά στο κοστολόγιο, αφού η προσθήκες μεταλλικών ορόφων μπορεί να κοστίσουν έως και 50% λιγότερο από ότι μιας κατασκευής από σκυρόδεμα. Όπως καταλαβαίνετε τα οφέλη είναι τεράστια και δεν είναι περίεργο που το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την συγκεκριμένη μέθοδο για την προσθήκη ενός ορόφου.

Προσθήκη μεταλλικού ορόφου από την VIP Construction

Η συγκεκριμένη κατασκευαστική λύση, απαιτεί ειδικό σχεδιασμό και μελέτη από εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς. Μηχανικούς οι οποίοι να είναι σε θέση να αναλάβουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου, προκειμένου να αξιολογηθεί η στατική επάρκεια του υφιστάμενου κτιρίου.

Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάζεται να γίνουν δομικές βελτιώσεις ώστε να αποκτήσει επάρκεια το κτίριο και να μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της κατασκευής ενός επιπλέον ορόφου. Τα τελευταία χρόνια, η προσθήκη μεταλλικού ορόφου προτιμάται έναντι άλλων κατασκευαστικών επιλογών για όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προαναφέραμε.

Οι μηχανικοί της εταιρείας VIP Construction, είναι σε θέση να παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, πάντοτε με την εγγύηση για την ποιότητα της κατασκευής.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την αντοχή. Άλλωστε, τα χιλιάδες έργα που έχουμε ολοκληρώσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα, είναι και η απόδειξη των όσων εγγυόμαστε.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της κατασκευαστικής πορείας του ορόφου, έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας οτιδήποτε σας απασχολεί. Η πολυετή μας εμπειρία στην προσθήκη μεταλλικών ορόφων, μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε τις πλέον αποδοτικές λύσεις βάση των αναγκών του δικού σας χώρου. Άλλωστε η εποπτεία και η επίβλεψη των εργασιών, γίνεται από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Προσθηκη μεταλλικού ορόφου Αθήνα

Προσθήκες μεταλλικών ορόφων – Κόστος

Το κόστος για την προσθήκη μεταλλικού ορόφου, δεν είναι εύκολο να δοθεί προκαταβολικά. Προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε το πιο προσιτό πακέτο υπηρεσιών, θα πρέπει να γνωρίζουμε ορισμένες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του δικού σας χώρου.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, οι προσθήκες μεταλλικών ορόφων αποτελούν την πιο συμφέρουσας επιλογή έναντι όλων των υπολοίπων.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, πάντοτε με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα της κατασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για τις δικές σας ανάγκες. Εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά, που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να βρείτε αλλού.

Scroll to Top